Спельтове борошно

Спельтове борошно

Наявність: На складі

Швидка доставка

Тільки натуральне та корисне

Доступні ціни

Опис Спельтове борошно

Спельта - широко поширений в давнину вид культурного злаку, який вважається одним з прабатьків сучасної пшениці. Рис практично не змінений селекцією і дуже близький до диких видів пшениці. Це невибагливий, зимостійкий вид злаку був відомий людям ще 7 тис років тому: він згадується в трактатах стародавнього Риму і письменах середньовічних ченців. Зерно цієї культури схоже на звичайне пшеничне зерно, але воно більше і захищено жорсткішою лускою від зовнішніх пошкоджень. З цієї причини її важче молотити, ніж звичайну пшеницю і поступово спельта була витіснена новими сортами пшениці.

Спельта містить багато протеїну, клітковини і ненасичених жирних кислот. Вона екологічно чиста, оскільки не переносить ніякі мінеральні добрива. Зараз багато фермерів потроху відроджують вирощування цієї культури.

Цільнозернових борошно з полби від постачальника «Зелений млин» проводиться з ретельно відібраного сировини, що пройшов кілька етапів аналізів. Зерна молотять на кам'яних жорнах. У готовому продукті присутні майже всі харчові компоненти та вітаміни, необхідні для повноцінного харчування людини. Спельта містить велику кількість білка (від 27% - 37%), що особливо важливо для зростаючого дитячого організму або спортсменів. Крім того, цей білок зазвичай не викликає алергії у людей, що не переносять глютен, на відміну від звичайної пшениці. Амінокислота триптофан, яка перебуває в продукті, необхідна для нормального функціонування нервової системи організму.

Борошно з полби має оригінальний горіховий смак. З неї можна випікати не тільки хліб, а й пироги, піцу, готувати вареники, макарони, булочки, млинці і десерти.
 

Відгуки Спельтове борошно

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду