Часник мелений, 50 г

Часник мелений, 50 г

Наявність: На складі

Швидка доставка

Тільки натуральне та корисне

Доступні ціни

Опис Часник мелений, 50 г

Часник – своєрідна пряність, яка має різкий запах і пекучий смак. Він надає особливої пікантності в кулінарію всього світу. Часник кладуть  в тушковані овочі і м’ясні страви, в салати. Більш за всіх часник споживають китайці, азіати. Із часнику готують відомі здавна часникові соуси. Часник додають в баранину, холодні і гарячі супи. Із нього готують часникове масло, суху часникову приправу, часникову сіль. 

Часник в гарячих стравах поєднується з іншими прянощами, котрі часто пом’якшують його різкий запах; до них відноситься гвоздика, м’ята, цедра лимону, бад‛ян і т.д. 

Часник використовують як пряну ароматну зелень при консервуванні овочів: огірків, помідорів, кабачків, баклажанів, перцю. Власне часник може бути предметом соління, маринування. Солять і квасять його квіткові стрілки, голівки (останні дуже популярні в азіатських країнах). В консервованому вигляді він зберігає унікальні властивості пряної рослини.

Деякі тонкощі використання часнику:

  • перед використанням часнику в сирому вигляді потрібно видалити центральний росток (в ньому міститься основна гіркота) ,
  • випити трішки лимонного соку  перед вживанням часнику чи страви, після пожувати кавову зернинку чи кардамон (запах не буде таким різким),
  • не давити, а мілко різати зубчики перед додаванням в соуси.

Характеристики Часник мелений, 50 г

Інформація про товар
Вага 50.00г

Відгуки Часник мелений, 50 г

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду